05.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Rastlinska pasja hrana, ki pogosto pomaga proti alergijam!


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!


Ste že slišali za spletno trgovino Taffy in Lilly? Od jeseni 2019 osrečujejo pse po celotni Sloveniji s prodajo 100% naravne rastlinske hrane in priboljškov, ki blagodejno vplivajo na prebavo, kožuh in počutje nasploh.

Poleg tega, da je vsa hrana brez pšenice, soje, umetnih barvil in aditivov, je prav tako super alternativa mesni pasji prehrani. Še posebej je priporočljiva za pse, ki imajo kakršnekoli alergije, srbečico, težave s kožuhom, prebavne motnje ipd. in za vse lastnike, ki bi želeli svojemu psu ponuditi zdrav rastlinski obrok.

 

Vas zanima več? Preverite na https://taffylilly.si/, na voljo imajo tudi degustacijski paket za vse nove kupce, ki ga lahko dobite po 50% znižani ceni ;) 

 

Tudi vaš kuža rad žveči?

 

Ob briketih, mokri hrani in priboljških je v njihovi ponudbi še en izjemno zanimiv izdelek – Rogovje jelena za grizenje. Rogovje za žvečenje je naravno grizalo iz rogovja jelena, pridobljeno brez kakršnekoli škode do živali. Jeleni 1x letno odvržejo rogovje, ki ga nato poberejo, očistijo, presortirajo in zbrusijo, da ni preostro za vaše kosmatince. Kot nalašč za vse pse, ki uživajo v žvečenju.

    

Več informacij o trgovini Taffy in Lilly lahko najdete na www.taffylilly.si, prav tako jih lahko pokličete na 031 524 090 ali jim pišete na info@taffylilly.com.

Taffy & Lilly sta tudi na Facebooku


* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.