07.10.2018

Rešenček postal zvezda socialnih omrežij!

Pes Bacon (Slanina) je kosmatinec z res neverjetnimi obraznimi izrazi! Primerjajo ga celo z nekaterimi zvezdniki, na Instagramu pa mu sledi že več kot 23.000 navdušencev. Bacon je mešanec med pekinezerjem, jazbečarjem, čivavo in shih-tzujem in živi v mestu Tampa na Floridi. Njegova pot do posvojitve je bila precej težavna. Sprva je bil rešenec s ceste, nato pa kar dvakrat posvojen in vrnjen, dokler ni končno našel svojega za vedno doma pri skrbnici Meg.

 

 

Sama pravi, da se je v nenavadnega psička zaljubila na prvi pogled in je neskončno vesela, da mu je lahko ponudila svoj dom. Njegova prejšnja skrbnika sta ga zaradi vedenjskih težav vrnila v zavetišče. Vsi stresi v Baconovem življenju so povzročili, da ga je vsaka motnja v njegovi okolici hitro vznemirila. A po vztrajnem delu s pasjim trenerjem je tudi on našel mir in stabilnost.

 

 

Naučil se je tudi vseh osnovnih ukazov, prijazno pozdraviti s tačko in celo sedeti kot pravi gospod. 4-letni mešanček je na socialnih omrežjih tako postal prava senzacija, njegovi obrazni izrazi pa so zabavna popestritev, pa naj bodo izraz sreče, presenečenja ali v pripravi na glasen kih!

 

Mimogrede, naš rešenček Jimmy je v tem mesecu tudi zvezda Instagrama Lidla Slovenija. Sledi mu med vikendi na profilu @lidlslovenija.

 

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.