22.01.2024

Tibet potrebuje nov dom

Tibet je 14 mesečni kuža, mešanec med staffordom in Madžarsko vižlo. Je čipiran, cepljen, redno zaščiten proti parazitom. Trenutno živi v stanovanju, je pa primeren tudi za hišo, kjer bi mu bilo še bolj všeč, saj je mlad in poln energije. Rad se druži z ostalimi kužki, tako z majhnimi, kot z velikimi. Prav tako ima rad ljudi, tudi otroke. Pozna nekaj osnovnih ukazov. Gre za popolnoma neproblematičnega mladega, pametnega psa, ki rad sodeluje in se uči, še posebej kadar je nagrajen s priboljški. Je zelo družabno bitje.

 

Zanj iščemo »topel« dom. Do sedaj ni bil nikoli sam doma, saj je bil vedno povsod z nama. Za več informacij pokličite Karmen na telefonsko številko 040/ 811 584.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.