09.07.2018

Trendovska ležišča, ki zadovoljijo še tako zahtevne pse in prefinjene mačke

Predstavljamo vam trendovska ležišča BEDZY, ki z atraktivnimi barvami, različnimi velikostmi in domiselnimi oblikami zadovoljijo še tako zahtevne pse in prefinjene mačke, njihovim lastnikom pa polepšajo dom.

 

Raziskovanje skritih kotičkov ter že večkrat odkritih destinacij v vašem domu, na vrtu ali travniku, utrudi še tako neumornega pasjega ali mačjega detektiva. Ob igri in številnih drugih aktivnostih, ki so pomemben del njihovega vsakdana, se izpraznijo tudi baterije najbolj energičnih štirinožcev. Njihov počitek in kvaliteten spanec sta zato izrednega pomena, da se umirijo in pripravijo na nova osvajanja.

 

 

Da med svojim počitkom ne bodo zasedali vašega najljubšega naslanjača (ali škatle), jim privoščite lastno ležišče, na katerem bodo kraljevali le oni. Dobro ležišče, izdelano iz kvalitetnih materialov, je zanje – podobno kot za nas – zelo pomembno.

 

Bedzy LULU je privlačno in udobno ležišče ovalne oblike, izdelano iz pliša in bombaža. Z velikostjo 65 x 50 cm ustreza potrebam majših psov in mačk. Na voljo je v treh barvnih kombinacijah: rjavi in svetlo rjavi, bež in rjavi ter rjavi in oranžni. Vzdrževanje in čiščenje ležišča Bedzy LULU je enostavno, saj ga lahko operete kar v pralnem stroju na 30 ⁰C.

 

 

Bedzy LUNA, namenjena mačkam in manjšim psom, je kvalitetno ležišče, izdelano iz izredno vzdržljive alkantare. Alkantara je blago, ki se zaradi svoje odpornosti na obrabo in umazanijo pogosto uporablja tudi v avtomobilski industriji. Na pogled in otip nudi zelo prijeten občutek, podoben semišu. Blazina ležišča je dvobarvna in se lahko, za dodatno popestritev, obrne. Polnilo ležišča lahko enostavno odstranite, prevleko pa operete v pralnem stroju, kar omogoča lažje vzdrževanje in čiščenje. Bedzy LUNA je na voljo v štirih barvnih kombinacijah: rdeči in bež, modri in temno sivi, rjavi in svetlo rjavi ter bež in rjavi. Premer ležišča je 55 cm.

 

 

Luksuzno ležišče za pse se skriva pod imenom Bedzy LUX. Na voljo je v dveh velikostih, in sicer 70 x 60 x 21 cm ter 100 x 90 x 24 cm, da lahko zadosti potrebam manjših in večjih psov. Ležišče je udobno in kompaktno, narejeno iz kvalitetnega, vzdržljivega in močnega blaga, imenovanega Ontario. Polnilo ležišča lahko enostavno odstranite in prevleko operete v pralnem stroju na 30 ⁰C. Bedzy LUX je na voljo v privlačnih in atraktivnih barvah, kot se za luksuzno ležišče vašega psa spodobi. Temno siva, svetlo siva, peščena, zelena in vijolična hkrati nudijo razgibano barvno paleto ležišč, ki bodo popestrila tudi vaš dom.

 

Najbolj domiselno oblikovano ležišče pa je gotovo Bedzy TAČKA. Privlačno in udobno ležišče, v obliki šapice, je izdelano iz pliša in bombaža. Namenjeno je mačkam in manjšim psom. Bedzy TAČKA je na voljo v štirih barvnih kombinacijah, ki bodo vsekakor popestrile vaš dom in razveselile bodočega zadovoljnega uporabnika oz. uporabnico ležišča. Izbirate lahko med rjavo in bež, modro in bež, rjavo in svetlo rjavo ter rjavo in oranžno barvno kombinacijo. Polnilo ležišča se lahko enostavno odstrani in opere v pralnem stroju na 30 ⁰C. Premer ležišča je 60 cm.

 

Kot pove že ime, je Bedzy ZOFA pravo ležišče za najbolj zahtevne male kosmatince in mačke, ki postavljalo kraljevsko udobje na prvo mesto. Ležišče je izdelano iz izredno kvalitetne in vzdržljive alkantare, ki je izredno odporna na obrabo in umazanijo ter je prijetna na pogled in otip. Bedzy ZOFA je pravo ležišče za kosmate kralje, elegantne kraljice, izbirčne prince in puhaste princese. S pranjem enostavno snemljive prevleke pa lahko malim pomembnežem omogočite, da bo njihova lastna zofa zadostila zahtevnim kriterijem in ostala čista. Bedzy ZOFA je na voljo v štirih barvah – modri, rjavi, oranžni in peščeni, velikost ležišča pa je 60 x 44 x 23 cm.

 

 

Vsa Bedzy ležišča za mačke in pse so izdelana v Evropi, iz izredno kvalitetnih in vzdžljivih materialov. Odlikujejo jih atraktivne barve, ki pritegnejo hišne ljubljenčke in popestrijo vaš dom. Ležišča so kompaktna in se z uporabo ne deformirajo.

 

Z vašim ljubljenčkom se posvetujte le še o tem, katera barva, velikost in oblika ležišča bi mu najbolj ustrezala, se pogodite glede vaših želja in naročite BEDZY ležišče v spletni trgovini QLZOO ali obiščite trgovino MISS HOPE v Izoli.

 

* promocijsko sporočilo

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.