16.09.2020

V pomoč brezdomnim živalim - pomagate lahko s sporočili ali donacijo v košare!

V Lidlu Slovenija zadnja leta z različnimi aktivnosti obeležujejo 4. oktober, svetovni dan živali. Tako bo v vseh 60-ih Lidlovih trgovinah tudi letos. Vse do 30. oktobra 2020 bo potekala zbiralna akcija hrane za organizacije, ki skrbijo za brezdomne živali. Z Zavodom Naš kuža in portalom Pes moj prijatelj ter na svojih družbenih omrežjih bodo izvajali izobraževalne aktivnosti na temo odgovornega lastništva in razbijali stereotipe o živalih iz zavetišč.

 

Že tradicionalno v Lidlu Slovenija ustvarjajo dobrodelne Korake za tačke in tako skupaj s kupci ustvarjajo boljši svet za tiste kosmatince, ki živijo v pomanjkanju. Pomaga lahko vsakdo tako, da ob izhodu iz Lidlove trgovine prispeva hrano za brezdomne živali v zbiralno košaro za blagajno. Šteje prav vsak izdelek, ki bo pomagal nahraniti lačne želodčke brezdomnih živali.

V Lidlu Slovenija so se že tradicionalno povezali tudi z Zavodom Naš kuža in priljubljenim spletnim portalom Pes moj prijatelj. Skupaj bodo skrbeli za izobraževalne aktivnosti na temo odgovornega lastništva, razbijali stereotipe o živalih iz zavetišč in brezdomnim živalim tudi poskušali najti dom.

Tudi letos je aktivna SMS linija, preko katere je mogoče nameniti donacijo organizacijam za zaščito živalim, s katerimi sodeluje in se povezuje Zavod Naš kuža. Vsakdo lahko pomaga že zdaj, s SMS sporočilom in ključno besedo TACKE1 ali TACKE5 na 1919.*

 

* Vašo donacijo preko SMS sporočil lahko prispevate med 15. septembrom in 30. oktobrom 2020.  Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1 in Telemacha. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na www.nevergiveup.si.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.