01.11.2015

V spomin: Aja

Že 6 let je minilo, odkar te ni več ob meni. Pravijo, da čas celi rane. Vendar draga moja Aja, še zdaleč ni tako. V misli se prikradeš vsak dan. Bila si moja psička. Bila si psička, ki je razumela vse.

 

 

Odšla si prezgodaj, mnogo prezgodaj! Julija 2009, se je tvoje zdravje poigralo s tabo. Vzelo te je, vzelo za vedno. Pomagali smo ti, te vsakodnevno vozili k veterinarju, dajali infuzije... Imela si strašansko voljo po življenju! Nisi me hotela zapustiti. Hotela si še naprej raziskovati travnike ter uživati sončne žarke.

 

 

Vendar z vsakim dnem si postajala šibkejša, možnosti za tvoje okrevanje ni bilo. Ena ledvička se ti je posušila, druga ne bi mogla sama opraviti vsega dela, saj so ti odkrili tudi ciste. Ni preostalo drugega, kot da sem te 22.7.2009 pri tvojih 22 mesecih, izpustila na oni drugi svet, svet onkraj mavrice, v svet brez bolečin, kjer upam, da tekaš po sončnih travnikih in gozdovih ter uživaš svoje življenje naprej.

 

 

 

Po tvoji smrti smo si čez čas omislili drugo psičko. Ampak draga moja lepotička Ajčika, v mojem srcu si in boš ostala za vedno. Hvala za spomine, ki bodo ostali za vedno. Se vidiva, se vidiva onkraj mavrice, moja mala opica. Do takrat pa... pazi name! ;)

 

 

Tvoja Urška

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.