10.09.2018

Vaš pasji mladič ni odrasel pes

Med razvojem vašega pasjega mladiča ima vsaka najmanjša podrobnost velik vpliv na to, kako se bo razvil. Izjemnega pomena je, da veste, kaj mladič potrebuje v vsakem obdobju odraščanja. Zato smo pri podjetju Royal Canin še posebej pozorni, da je vsak grižljaj poln prilagojene formule nujnih hranil. Beljakovine, minerali in nujni vitamini pomagajo pri krepitvi in razvoju občutljivega prebavnega in imunskega sistema. Pasji mladiči različnih velikosti imajo različne potrebe: jazbečar doseže odraslo velikost pri 10 mesecih, nemška doga pa odraste pri 22 mesecih. Linija ROYAL CANIN® Birth & Growth je na voljo za vse velikosti pasjih mladičev, od malih do največjih.

 

 

ROYAL CANIN® BABYDOG MILK 

 

To mleko daje veliko energije in vsebuje veliko beljakovin ter je obogateno z DHA. Formula posnema materino mleko, kar omogoča enakomerno in uravnoteženo rast. ROYAL CANIN® BABYDOG MILK je še posebej prilagojen nedozorelemu prebavnemu sistemu pasjega mladiča, saj ne vsebuje škroba (ki ga mladiči še ne prebavijo) in omogoča razvoj zdrave in uravnotežene prebavne flore.

 

 

ROYAL CANIN® MOTHER & BABYDOG STARTER je edinstvena rešitev, ki zadovoljuje potrebe matere in njenih mladičev skozi pet stopenj življenjskega kroga: brejost, kotitev, sesanje, odstavitev in rast do starosti dveh mesecev. Prehranska formula je prilagojena večjim energijskim potrebam matere med laktacijo. Mladič tako lažje preide z materinega mleka na trdo hrano. Briketi se zlahka rehidrirajo v močniku podobno kašo, ki gre v slast materi in njenim mladičem v času odstavljanja.

 

 

ROYAL CANIN® MOTHER & BABYDOG STARTER je na voljo tudi v obliki izjemno mehke paštete. Hrana ROYAL CANIN® puppy je prilagojena, da ustreza pasjim mladičem vseh oblik in velikosti. Mladiči postanejo družabnejši med rangiranjem, v različnih obdobjih rasti. V tem času doživijo veliko srečanj z drugimi psi in okolji ter tveganji za zdravje. Zato je nujno, da v tem obdobju okrepimo njihove naravne obrambne mehanizme.

 

 

Naša ekskluzivna formula vsebuje patentirano formula antioksidantov, vključno z vitaminom E, ki varuje pasje mladiče na vsakem koraku. Mladiča hranite z našo hrano skozi vsa obdobja odraščanja. Ob rednih pregledih in ustrezni negi mu boste pomagali postati veličasten pes, kot mu je bilo vedno namenjeno.

 

Več lahko izveste na royalcanin.si

 

* promocijsko sporočilo

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.