11.05.2016

Velenjski gasilci rešili 9 pasjih mladičev

Iz naše podalpske dežele, poročajo o še enem junaškem dejanju požrtvovalnih gasilcev. Tokrat so v glavni vlogi člani PGD Velenje. Na teren so morali, saj naj bi se v večstanovanjskem objektu, na štedilniku smodila pozabljena hrana. "Gasilci PGD Velenje smo iz stanovanja rešili 9 pasjih mladičev, odstavili prežgano hrano iz štedilnika, jo iznesli ter prezračili stanovanje," so zapisali na svoji Facebook strani.

 

 

To je nov dokaz, da gasilcem pri intervenciji ni mar tudi za živali. V našem uredništvu pa upamo, da ti pasji mladiči niso namenjeni nekontroliranemu razmnoževanju in da bodo po nesreči skrbniki poskrbeli tudi za sterilizacijo pasje mame.

 

Foto: PGD Velenje

 

Sorodne novice: Mariborski gasilci rešili mačko, ki je bila udeležena v prometni nesreči

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.