VIDEO: Aragon nadomestni očka mačjim kepicam

Temu čudovitemu očetu ni mar, da so njegovi posvojeni otroci drugačne živalske vrste – zanje vseeno skrbi kot za svoje.

 

Štiri osirotele in zapuščene mucke je pes Aragon našel, ko se je s svojim skrbnikom sprehajal po gori Ymittos v Grčiji. Gora je zloglasno območje, kamor odvažajo neželene in zapuščene mačke, pse in ptice. Aragonov skrbnik je sicer prostovoljec pri Second Chance Animal Rescue Society (SCARS), z omenjenega območja pa je rešil preko 25 muc.

 

 

"Z Aragonom sva se sprehajala ob gori, saj sem želel posneti video o neverjetnem številu zapuščenih živali v okolici Ymittosa, ko me je začel vleči s poti," pripoveduje njegov skrbnik. "Dejansko je bil on rešitelj in je tem mladim muckam neverjeten nadomestni oče že od prvega trenutka."

 

Kljub dejstvu, da je Aragon kastriran, je postal izjemno pozoren starš. Nekaj najlepšega je videti, kako jim nežno liže puhaste glavice in ko se sprehaja, medtem ko mu s tačk visijo male mačje kepice.

 

Vir in foto: www.goodnewsnetwork.org

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.