29.09.2023

Webinar - Hiperbarična komora za male živali

Vabimo vas, da se pridružite spletnemu webinarju z naslovom "Hiperbarična komora za Male živali (Nova fronta v Veterinarski medicini)," ki bo potekal v sredo, 4. oktobra 2023, ob 20:15 uri.

 

Živali so naši zvesti sopotniki in člani družine, zato si zaslužijo najboljšo možno skrb in zdravstveno oskrbo. Na tem izjemnem webinarju bomo raziskali najnovejšo inovacijo v veterinarski medicini - uporabo hiperbarične komore pri zdravljenju malih živali. Hiperbarična terapija prinaša številne prednosti, ki lahko pomagajo živalim pri okrevanju po poškodbah, operacijah in drugih zdravstvenih težavah.

 

Kaj bomo obravnavali na webinarju?

  • Kako deluje hiperbarična komora za male živali?
  • Terapevtske koristi hiperbarične terapije za vaše hišne ljubljenčke.
  • Uspešni primeri uporabe hiperbarične terapije pri živalih.
  • Praktični nasveti za lastnike hišnih ljubljenčkov o uporabi te inovativne terapevtske metode.

 

Naši strokovnjaki iz veterinarske medicine bodo delili svoje znanje in izkušnje, da bi vam pomagali bolje razumeti, kako lahko hiperbarična terapija koristi vašim ljubljenčkom.

 

Prijava na webinar je brezplačna, a je število mest omejeno. Da si zagotovite svoje mesto, vas vljudno prosimo, da se čim prej prijavite preko e-pošte: veterinazamba@gmail.comPo prijavi boste prejeli potrditveno e-pošto s povezavo za dostop do webinarja.

 

Če imate kakršnakoli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, nas prosimo kontaktirajte preko e-pošte: veterinazamba@gmail.si.

 

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da izveste več o hiperbarični terapiji za vaše male živali. Pridružite se nam in skupaj bomo raziskali novo fronto v veterinarski medicini.

 

P.S. Nekatere udeležence na webinarju čaka nagrada!

 

Veselimo se vaše prisotnosti!

 

Vaša Zamba Veterina

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.