09.09.2016

Ženska po hitri cesti vlekla psa privezanega za avtomobil

V skupini "Le Guerriere saranno"L'URLO ANIMALE" je Domenico objavil fotografijo in opisal grozljivo zgodbo, ki se je zgodila v Italiji. Neznana ženska bi naj vlekla svojega psa privezanega za avtomobil. Mučenje se je dogajalo na hitri cesti toliko časa, da je pes utrpel hude poškodbe tačk, ki so bile posledično hudo okrvavljene. Ko so jo mimoidoči opazovalci uspeli ustaviti, so ji psa nasilno odvzeli in poklicali na pomoč. Potrdili so, da ima pes tudi različne poškodbe po telesu.

 

 

Kot še poroča Domenico, ki se je na kraju dogajanja znašel naključno, je bil pes na koncu k sreči rešen in odvzet iz rok mučiteljice. Ko je odšel, so na kraju dogodka ostali številni posamezniki, tudi iz lokalnega društva, na parkirišče je prišla tudi policija.

 

Foto: Facebook Domenico/ Le Guerriere saranno "L'URLO ANIMALE"

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.