17.11.2020

Domača kuhinja se je poimenovala Pasja Kuh'na in v tem času dostavlja tudi na dom!

Danes vam predstavljamo prav posebno zgodbo. "Ideja o pasji kuhinji je prišla precej spontano. Pot do uresničitve pa je bil kar velik izziv. Svojim kosmatincem kuham že od samega začetka, ker pa sem želela obroke čim bolje izpolniti sem se udeleževala raznih delavnic, saj sem želela le najboljše za moje kužke. Ob tem pa ugotovila, da si ljudje tega želijo, vendar jim čas tega ne dopušča. Na tej točki je ob pogovoru z partnerjem, ki me v vseh življenjskih odločitvah podpira, prišlo do uresničitve - domača kuhinja se je poimenovala Pasja Kuh'na," nam svojo zgodbo zaupa Mojca Pav.Kuhani uravnoteženi obroki so sestavljeni iz 70 % mesa preverjenega izvora, 20 % ogljikovih hidratov (ajdova in prosena kaša, riž, sladek krompir ...) in 10 % zelenjave. "Vse več vodnikov se srečuje z alergijami, za njih pripravljamo obroke po naročilu in izločimo vse surovine, ki škodujejo psu," dodaja Mojca.

Delujejo pod sloganom: "sestavi si svoj uravnotežen obrok."

Prednosti kuhane hrane je manj bolezenskih težav, lepa dlaka, psi pa so živahni in aktivni, pojasnjuje Mojca. Njihovi izdelki so 100 %  naravni, brez konzervansov ali poenostavljeno: "kot bi jih skuhali doma".

V času epidemije Covid-19 Pasja Kuh'na ponuja tudi osebno dostavo na dom, ali možnost prevzema pred trgovino. Nahajajo se na Ulici 15. maja 13 v Ljubljani (Šentvid), pokličete jih lahko na 040 534 505, obiščete pa na spletni strani www.pasjakuhna.si.Promocijska objava

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.