19.02.2022

SLOVENSKA BLAGOVNA ZNAMKA HRANE ZA PSE IN MAČKE EARTH'S GOODIES

Kaj se znajde v skledici naših kosmatincev še nikoli ni bilo bolj pomembno. Od kod izhaja hrana, na kakšen način je proizvedena in kakšen vpliv ima na naš planet, na vsa živa bitja.

 

Seznanjamo vas z linijo hrane za pse in mačke, ki je skrbno zasnovana v Sloveniji z mislijo, da napolni vsako skledico kosmatinca le z najboljšim. Pri tem je posebna pozornost posvečena proizvodnji hrane z minimalno obdelavo in stremljenju, da se v procesu ne obremenjuje našega dragocenega planeta.

 

Kaj je v hrani vašega hišnega ljubljenčka, je danes pomembnejše kot kadarkoli. Pomembno je, od kod izvira, kako je pripravljena in kakšen je njen vpliv na Zemljo in vsa živa bitja na njej. Prepričani smo, da sveže in naravne sestavine predelane in pakirane v majhnih serijah, hišnim ljubljenčkom zagotavljajo najboljšo možno prehrano. Tako, kot bi kuhali za svoje kosmatince v domači kuhinji. Linija izdelkov hrane za hišne ljubljenčke Earth’s Goodies je prav taka, polna hranil z življenjsko energijo, ki nahrani kosmatinca tako, kot veleva narava.


EARTH‘S GOODIES ZAVEZA - ZA KOSMATINCE IN ZA PLANET


Vsako odločitev, ki jo sprejmemo in vsak korak, ki ga naredimo, je za skupno dobro vseh živih bitij. Vedno imamo v mislih dobrobit Zemlje in njenih naravnih zakladov: ko izbiramo in kupujemo naravne visokokakovostne sestavine na osnovi in podpori znanosti pa vse do uporabe okolju prijazne in trajnostne embalaže.
Za vse neverjetne trenutke, ko hišni ljubljenčki prinašajo veselje v naše življenje, so naši neponovljivi izdelki najbolj zdrav način, da tudi mi poskrbimo zanje in utrnemo še svetlejšo iskrico v njihovih očeh.

Linija mokre hrane za pse in mačke, ki jo odlikujejo naravne sestavine, organskega porekla.
Earth’s Goodies mokra hrana za pse vsebuje sveže kose pravega mesa in superživila, vključno z jagodičjem, spirulino in konopljinimi srčki iz Bele krajine – enkraten vir vlaknin, ki je hkrati izredno hranilen. Vse sestavine so nežno pokuhane na pari v pločevinki ali vrečki, da ohranijo koristne lastnosti in okus, ki ga psi tako obožujejo. Mokra hrana Earth’s Goodies zagotavlja celosten in hranilno uravnotežen obrok za pse. Vsebuje visok delež mesa, tudi do 80%, brez kakršnihkoli stranskih mesnih proizvodov in ne vsebuje žitaric.

 

Z mislijo na pravega mesojeda Earth’s Goodies mokra hrana za mačke ne vsebuje žitaric, v recepturi ni prostora za „junk“, vsebuje visok delež svežega, sočnega mesa (kar 95 %). Earth’s Goodies mokra hrana za mačke velja za pravo mesno razvajanje, saj ima vabljivo aromo in teksturo, da okusa sploh ne omenjamo.Earth’s Goodies hrana predstavlja pravo osnovo dobrega počutja za pse in mačke, saj ponuja najboljšo možno kombinacijo vseh koristnih sestavin lokalnega izvora brez uporabe umetnih barvil ali konzervansov.

 

Pomebno je omeniti tudi zavezo poštenega označevanja živil in sestavin z integriteto - kar se izpust, je enako pomembno kot tisto, kar se doda v recepturo.

 

Trenutno je v naši ponudbi celotna linija izdelkov, ki zagotavljajo zdrav in hranilno uravnotežen obrok. Poleg 400 g pakiranja pločevink za pse, je pri nas tudi že hrana v vrečkah, in sicer pakirano v 150g  za pse in 85g pakiranje za muce.  

Ko jim pripravljam obrok, nestrpno čakata in nato poližeta do zadnje pike. Pomembno je tudi, da imata prebavo, kot se šika.

Alenka Godec
Zakaj Alenka Godec prisega na hrano Earth’s Goodies za svoji kosmatinki?

Vsem je dobro znano, kako velika ljubiteljica živali je Alenka Godec. Njeni kosmatinki Chily in Lucy sta čisto pravi zvezdnici na štirih tačkah, saj Alenko spremljata in preživita ob njej veliko časa. Pred nedavnim sta postali tudi čisto pravi ambasadorki za hrano EARTH'S GOODIES, blagovno znamko naravne hrane za pse in mačke iz Slovenije. Prvovrstno meso v izredno visokem deležu in ostale sestavine, med katerimi recepturo pasje hrane bogatijo tudi konopljini srčki oz. oluščena konopljina semena, so organskega porekla. Vse živali, ki se uporabijo za proizvodnjo hrane so iz proste reje z najvišjimi etičnimi standardi za dobrobit živali. Prav te odlike so Alenko Godec prepričale, da imata Chilly in Lucy vsakodnevno na jedilniku dobrote EARTH'S GOODIES. Spoznajte hrano Earth’s Goodies in se prepričajte o najboljši ponudbi hrane za kosmatince pri nas! Na voljo tudi na vetshop.si.

(Vir zadnje fotografije: Alenka Godec)
* oglasno sporočilo (naročnik: Iris Mednarodna trgovina d.o.o.)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.