29.05.2017

FOTO: Ganljiv prizor je obšel svet

28 letni Jesus Hueche je padel z drevesa, kmalu so na kraj prispeli reševalci. Pričakal jih je prizor, ki jih je zelo ganil. Na poškodovanem moškem je ležal njegov zvesti pasji prijatelj.

 

 

Zgodilo se je v Argentini. Ko je Jesus rezal veje na drevesu je nerodno padel, pri padcu si je poškodoval vrat. Sosed, ki je bil priča dogodku je nemudoma poklical reševalce, ki so na kraj prispeli takoj. Medtem pa je svojega skrbnika čuval Tony, ulegel se mu je na prsa, mu lizal obraz in cvilil. Reševalci so bili ob videnem ganjeni. Seveda so moškega takoj odpeljali v bolnišnico in ga oskrbeli. Na srečo je kmalu okreval.

 

 

"Tony gre z menoj prav povsod. Skupaj spiva tudi v sobi. Psa smo zapuščenega našli na ulici, z ženo sva mu ponudila dom in vso ljubezen. Je naš družinski član," je Hueche povedal časniku La Brujula 24.

 

 

Foto: Facebook/Defensa Civil Bahia Blanca

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.