24.04.2017

FOTO: Njegov cilj je rešiti največ psov, potrebnih pomoči

Mešanci, nemški ovčarji, buldogi ... vse te pse zapuščajo ljudje, vsak dan, po vsem svetu. Ryan Anderson je fant iz Avstralije, katerega cilj v življenju je le eden: rešiti največje število psov po vsem svetu. Samega sebe imenuje kot "največjega ljubitelja psov na svetu". Vsak dan, od jutra do večera svoj čas posveča samo njim - zapuščenčkom po vsem svetu. Deluje v okviru organizacije "Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals", v prostem času je prostovoljec v zavetišču, v svoj dom pa sprejme veliko zapuščenih in zanemarjenih živali, ki jih sreča na svoji poti. Tem živalim nato poišče nove domove.

 

 

"Kot prostovoljec sem pričel delati ob koncih tedna, to je bilo že pred mnogimi leti. Kasneje je postajala moja ljubezen do živali vse večja," pojasnjuje Ryan. Danes poleg že naštetega pomaga tudi pri zbiranju sredstev za zapuščene živali, pojavlja se kot promotor in organizator dogodkov za brezdomčke in na splošno kot ambasador brezdomnih živali, predvsem v rodni Avstraliji.

 

 

Na njegovem Instagram profilu @aussiedogguy Ryan objavlja zgodbe najdenčkov in vseh tistih živali, ki jih srečuje med potovanji po vsem svetu. In vsaki živali, ki je brez doma in mu na svoji proti prekriža pot, pomaga najti nov dom.

 

 

 

Ryan sanja o tem, da bo kmalu odprl svoje zavetišče, ki se bo od ostalih razlikovalo predvsem v tem, da bo to ogromna kmetija, kjer bodo zatočišče našle vse tiste živali, katerim se težko najde posvojitelje, bodisi zaradi bolezenskih ali katerih drugih razlogov. Prepričani smo, da bodo njegove sanje kmalu postale resničnost.

 

 

Foto: Ryanov Istagram profil

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.