13.07.2017

FOTO: Pes, ki je delil odejo z brezdomcem je ganil svet

Lana je psička, ki živi v Braziliji. Njena skrbnica, novinarka Suelen Chaummloeffel jo je fotografirala v trenutku, ko je pred seboj zagledala ganljiv prizor. Njena psička je namreč odejo, ki jo je dobila v precej hladnem dnevu podelila z brezdomnim psom. Ona na vrtu, brezdomni psiček pa na ulici - vmes ograja.

 

 

Novinarka je ob fotografijah objavila tudi Lanino zgodbo. "V teh hladnih dneh sem Lani kupila novo odejo. Položila sem jo v njeno hiško. Ko sem prišla na vrt sem imela pred seboj ganljivi prizor. Psička je odejo izvlekla iz hiške in jo odvlekla čisto do ograje. Del odeje je nekako spravila čez ograjo na ulico, kjer je bil pes brez doma," je na socialnem omrežju zapisala Suelen.

 

 

Tudi Lana je bila brezdomni pes. Suelen jo je posvojila s svojim partnerjem: "Kar nekaj časa je že od takrat. A kot kaže, se Lana tistih dni, ko je bila prepuščena usodi ulic, dobro spominja," še pravi novinarka. Kot je še zapisala, tudi brezdomček z ulice ni ostal brez pomoči. Razumeti gre, da je tudi on že dobil novi dom.

 

Foto: Suelen Chaummloeffel

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.