22.10.2016

FOTO: Športnik s fotografijo posvojenega psa navdušil javnost

Igralec ameriškega nogometa Terrell Watson je te dni z objavo fotografij na Instagramu doživel  naval všečkov.  Selfie, ki ga je naredil s svojim pravkar posvojenim kosmatincem je ganila javnost.

 

Psa po imenu Dexter je posvojil v zavetišču Cleveland in ob tej objavi zapisal: "To jutro sem se zbudi in opazil, da je moja soba preveč mirna ter prazna. Nikogar ni bilo, ki bi me zmudil. Zato sem se končno odločil, da bom posvojil psa. To je moj najboljši prijatelj. Je nežen in predvsem zelo igriv."

 Bravo za gesto in sporočilo, da je posvojitev del rešitve problematike zavrženih živali. Ne pozabimo (tudi v tej zgodbi), da je zdaj na vrsti tudi odgovorno skrbništvo, na kar mnogi čez čas pozabijo....

Vir: deejay.it
Foto: Instagram/TerrellWatson

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.