27.07.2016

FOTO in VIDEO: V požaru umrli skrbniki, pes našel nov dom v Kopru

Marca je Beograd pretresla novica o požaru, v katerem sta življenje izgubila 89-letna gospa in njen sin.

 

Požar je izbruhnil v stanovanju, kjer sta pokojnika živela s psom, ki je nesrečo edini preživel. Kljub hitri intervenciji 40 gasilcev, je bilo za stanovalca prepozno. Novinarji spletne strani Blic so posneli jokajočega psa, ki je v trenutku ostal brez doma:

 

 

Zanj sprva nihče ni poskrbel. Nekaj dni je taval po ulicah Beograda, nihče od sosedov mu ni želel ponuditi doma. O dogodku so poročali domala vsi beograjski mediji, prav tako pa so spremljali usodo preživelega kužka.

 

V svojo oskrbo ga je nato vzelo beograjsko društvo Beta, kjer so mu s pomočjo oglasa psu našli nov dom. Poslej bo kuža raziskoval ulice Kopra.

 

Srečno, kuža!

 

Povezane vsebine:

 

Na terenu v Beogradu: po vsem, jutri je nov dan

Veliki intervju: Društvo Beta, Beograd

 

Foto: Blic Online in Društvo Beta

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.