26.04.2024

Frenki išče topel dom in ustrezno vodenje

Frenki je živahen in aktiven pes, ki trenutno izraža mladičkasto razigranost. Kuža išče človeka, ki ga bo znal pravilno voditi in vzgojiti. S svojo močjo, živahnostjo in značajem, ki spominja na pasmi akita in malinois, potrebuje vodnika, ki ga bo razumel ter mu nudil jasne smernice.

 

Za Frenkija so igrače več kot le predmeti, so vir veselja in zabave. Rad se igra, prinaša igrače nazaj in čaka, da mu jih ponovno vržete. To mu prinaša neizmerno zadovoljstvo in je odličen način, kako izraža svojo igrivost.

 

V zavetišče je prišel s poškodovanimi konicami ušes. Na žalost bodo posledice teh poškodb vidne za vedno.

 

Frenki tehta okoli 30 kg in ima prijazno naravo do ljudi in otrok. Kljub temu pa je ključno, da najde dom, kjer bo imel vodnika, ki bo razumel njegovo energijo in mu omogočil kakovostno vzgojo. Frenki je idealen sopotnik za aktivne ljudi, a njegova resnična potreba je ljubeč in odgovoren posvojitelj, ki mu bo nudil usmerjanje in ljubezen.

 

Frenki je kastriran, mikročipiran, ima potni list, odpravljene notranje in zunanje parazite in je cepljen proti kužnim boleznim.

 

Če verjamete, da ste prav vi ta poseben človek, ki bi Frenkiju lahko ponudil topel dom in ustrezno vodenje, so vam za več informacij na voljo preko e-pošte: info@zavetisce-ljubljana.si

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.