02.11.2016

Iz požara v Štanjelu rešili psička

Kot poročajo Primorske Novice, je v soboto v Štanjelu izbruhnil požar. V zgodnjih jutranjih urah je zagorela skladovnica drv ob stanovanjski hiši. Plameni so bili tako mogočni, da so zajeli tudi bivalni del. Na terenu je 19 gasilcev iz komenskega in sežanskega konca, takoj izvedlo intervencijo in se začelo boriti s ognjenimi zublji. Kot še navedejo v Primorskih, so v dnevni sobi našli tudi nepoškodovanega psička.

 

Vidno prestrašenega kosmatinca je na varno prinesel eden od gasilcev, ki ga je predal skrbnikom in nadaljeval z reševanjem imetja v hiši. Po podatkih časopisa je zgorela dnevna soba z vso opremo, nadstrešek in trije kubični metri suhih drv. Škoda naj bi bila velika.

 


Vir: Primorske Novice
Foto: Pgd Komen

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.