20.11.2022

Izgubil se je husky Axel

Axel, 10 letni husky je že več kot teden dni od doma. Iskali, povpraševali in klicarili so vsepovprek, vendar zaenkrat še od nikjer nikakršnega odziva, informacije, sledi, nič. Zadnjič je bil viden 11.11. ko je zbežal na Slapu ob Idrijci (Tolminska regija). Po tem dnevu pa o njem ne duha ne sluha. Zaradi njegove vrhunske husky kondicije bi do sedaj lahko bil že kjerkoli po državi.

 

Karakterno je Axel izredno družaben in prijazen pes, ki obožuje otroke in igro z njimi, zato še toliko bolj preseneča, da prav nikjer še ni bil opažen. Na sebi nosi ovratnico z večjo, precej očitno tablico z njegovim imenom in mojo telefonsko številko (041/602-979). 

 

Prosimo, če je kdorkoli kaj videl ali slišal, da to sporoči na zgoraj napisano telefonsko številko.  

 

Ekipa K9, s katero so bili na vezi do sedaj, da bi odšli po njegovi sledi, je žal zasedena...zato lastnica ob tej priložnosti prosi kogarkoli, ki ima psa izurjenega za dogtrailing in bi bil proti plačilu pripravljen pomagati, da se ji javi na zgornjo telefonsko številko.

 

Lastnica pravi, da še niso obupali in tudi ne bodo, dokler obstaja procent možnosti, da je še na tem svetu.

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.