08.06.2023

Izgubljena Dona

Psička Dona je pogrešana od 27. 5. 2023. Izgubila se je na naslovu Grliče 15, Kristan Vrh. Je bela dolgodlaka mešanka, po hrbtu in po ušesih svetlo rjave barve, pod gobčkom temnejše rjave barve.

 

Stara je 15 let in že slabše sliši. Na zadnje je bila videna v Šmarjah pri Jelšah, vendar se lahko nahaja kjerkoli v okolici. Očividci pravijo, da je zelo shirana in utrujena. Okolico kjer je zašla ne pozna, ne pozna nobenih krajev kjer se giblje.

 

Kdorkoli ima kakršnokoli informacijo o njej oziroma kdorkoli jo vidi, naj jo prosim zadrži in pokliče skrbnico na 041/761 283. Najditelju je ponujena denarna nagrada. 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.