06.06.2024

Izgubljena psička Gara

Včeraj se je na poti iz Govejka (okolica Medvod) izgubila psička Gara. Ko so šli proti dolini, se je psička na poti pod mostom pri slapu (tisti ki pot poznajo boste vedeli) staknila iz ovratnice in ušla. Žal so jo iskali in klicali, čakali ampak je ni bilo nazaj.

 

Psička je sedaj brez ovratnice (ker se je staknila iz povodca z ovratnico). Če je kdo videl psičko, bo skrbnica zelo vesela, kakršne koli informacije. Oskbnik Mihelčevega doma na Govejku je obveščen in bo sporočil, če se psička zateče k njemu.

 

Gara ima rada ljudi in verjetno se bo zatekla do nekoga, ki jo bo sprejel. Ker ne more nihče poklicati skrbnice, ker psička nima na sebi ovratnice, srčno prosimo za pomoč, da se najde nekdo, ki bo poznal zgodbo o izgubljeni psički in obvestil skrbnico na spodnji telefon. Danes se nadaljuje iskanje in se vključi tudi K9 za iskanje pogrešanih psov.

 

Skrbnica bo vesela vsake informacije na 051/393 304.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.