09.04.2023

Izgubljena psička Šana

Psička Šana - sliši tudi na ime Mili je pobegnila iz našega vrta 8. aprila 2023 ob 15.30 uri. Dobili smo jo iz zavetišča, pri nas je bivala slab teden dni in imela nas je zelo rada. Na žalost je zelo plašna in vsak šum (zapiranje vrat avtomobilov, zapiranje rolet na blokih) in vse drugo jo zelo prestraši. Bala se je celo otroškega vozička, ko ga je neka gospa pripeljala nasproti. Stanujemo v vrstni hiši na Borštnikovi ul. 84 v Mariboru. Psička mešanka, svetlo rjave- skoraj pšenične barve, je stara 3 leta.

 

Ob vrtni ograji na vogalu (ob betonskem stojali za telefon) je bila odprtina v mreži, za katero sploh nismo vedeli. Opazili pa smo tudi delavce iz Nigrada, ki opravljajo neki projekt- zarisujejo  potek plina itd.

 

Prosimo vas, da nas obvestite, če jo je kdo videl na relaciji Radvanje, Nova vas, nazadnje je bila videna blizu gostilne Poštele, na Lackovi c. , ob Pekrskem potoku. v Mencingerjevi ul. Antoličičevi ul,  Skeit parku- prav blizu nas. Ker pa je bila samo slab teden doma na Borštnikovi je verjetno izgubila orientacijo in ne najde k nam - ujeti se ne pusti, ker se skriva.

 

Psička je čipirana, sterilizirana  in vpisana v registru za živali.

 

Lepo vas prosimo, pomagajte nam jo najti, saj tava okoli že skoraj 3 dni in ponoči je še zelo mraz in še dežuje večkrat. Za vsako hitro informacijo na tel. št. 031/365 553 bomo zelo hvaležni in se že v naprej zahvaljujemo.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.