28.10.2020

KUŽA TEDNA: Henchi bo rabil kar nekaj časa, da bo spet zaupal!

V okviru dobrodelno-ozaveščevalnega projekta Srce za tačke, ki ga letos že četrto leto pripravljamo z Lidlom Slovenija, spoznavamo tudi zgodbe živali iz domačih zavetišč. Ob sredah in petkih tako posebno mesto namenjamo psom in mucam, ki v zavetiščih na svoj topel dom čakajo že predolgo časa ali imajo za seboj posebno zgodbo.HENCHI JE ODDAN!

---

Kuža tedna je Henchi. Je mešanček manjše rasti, star približno leto in pol. Je prestrašen kuža, ki bo rabil nekaj časa, da bo novim lastnikom popolnoma zaupal. Ni primeren za neizkušene posvojitelje. Navajen na družbo ostalih psov. Do ljudi, ki jih pozna, prijazen in umirjen. Svoj dom čaka v Zavetišču Turk.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.