20.09.2020

Nagrajujemo zgodbe iz prve tačke! Preveri, kako sodeluješ!

Pes moj prijatelj in Lidl Slovenija v sklopu projektov Koraki za tačke in Srce za tačke tudi letos ozaveščata in pomagata društvom za zaščito živali, hkrati pa spodbujata k posvajanju živali iz zavetišč. Letos smo za vse vas pripravili prav poseben natečaj, v katerem iščemo "zgodbe iz prve tačke". Kako sodelujete?

Na info@pesmojprijatelj.si nam pošljite "zgodbo iz prve tačke" (vsebuje naj vsaj 150 besed). Malo pomoči? Pri pisanju naj vam bodo v pomoč sledeča vprašanja:

Zakaj ste se odločili za posvojitev iz zavetišča ali od društva? Zakaj ste se odločili prav za tega kužka / mucka? Kakšni so bili vaši prvi skupni trenutki (ste imeli ob tem kakšne posebne izzive)? Kako ste premagali začetne ovire in kako sobivate sedaj? Na koncu zapišite še zaključno misel – npr.: "Iz prve tačke lahko moj muc Maksi trdi, da je hvaležen, da so ga v zavetišču oskrbeli in mu našli nov dom …"

Seveda gre zgolj za iztočnice, prepričani pa smo, da je vaša "zgodba iz prve tačke" res posebna - zato jo čimprej "prelijte" v pismo in nam ga skupaj s fotografijo pošljite na elektronski naslov info@pesmojprijatelj.si.
Objavili bomo pet zgodb (vsak ponedeljek do izteka nagradne igre), ki jih bomo nagradili z darilnimi karticami v vrednosti 40 evrov, za nakup v Lidlu.


Nagradna igra poteka od 20. septembra do 26. oktobra 2020.
Namen nagradne igre je spodbujanje posvajanja iz zavetišč in ozaveščanje o odgovornem skrbništvu živali v Republiki Sloveniji.

Kot gotovo že veste, Lidl Slovenija, Zavod Naš Kuža in Pes moj prijatelj tudi letos z združenimi močmi aktivno ozaveščamo o odgovornem lastništvu: v 60 Lidlih lahko v košaro vse do konca oktobra odložite svoj prispevek za društva in zavetišča, prebirate in delite vsebine portala Pes moj prijatelj ter pomagate društvom s poslanim sms sporočilom TACKE1 ali TACKE5 na 1919, pri čemer prispevate 1 ali 5 EUR za brezdomne živali donirate za društva. ????
 
Splošna pravila in pogoji sodelovanja v nagradna igra so na voljo na tej povezavi.


Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.