Čudovit puloverček za psa

V teh dneh, ko nas je večina doma, imamo na voljo tudi več časa za ustvarjanje. Za svojega kosmatinca lahko čisto sami - zelo enostavno izdelate veliko lepih in uporabnih stvari. Mi v teh na našem portalu objavljamo veliko koristnih namigov in prepričani smo, da vam bodo všeč.

Namen je vsem obiskovalcem in ljubiteljem živali, namigniti in prikazati, kako pasjo ali mačjo igračko, pripomoček ali koristen predmet, v le nekaj korakih izdelati doma. Tokrat bomo pokazali, kako doma izdelati pulover za psa.


Za vzorec lahko uporabimo kakšen star pulover, ki ga že uporabljamo za našo zverinico. Pri prvem koraku sprva izrežemo zgornji in spodnji del, nato pa ob robovih zašijemo s "cik cak" šivi. Ob zaključku tega koraka zarobimo robove pri ovratniku.

 

Zgornji in spodnji del sešijemo skupaj, vendar pustimo odprtinice za tačke. Nato odrežemo trak drugačne barve in ga prišijemo ob rob puloverja (tisti del pri zadnjici).

 

 

   

Naslednji korak nas vodi do tega, da iz blaga izrežemo kapuco in ta dva dela zašijemo skupaj.

 

                 

Potem ponovno odrežemo trak in ga prišijemo na kapuco in nato kapuco na pulover. Iz blaga izrežemo še srček, ter ga s cik cak šivi prišijemo na hrbet.  

 

   

Rezultat? Psička Anika v novem puloverčku...

 
Pripravil: Slovenski svet ustvarjalnosti (iz arhiva)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.