V teh dneh, ko nas je večina doma, imamo na voljo tudi več časa za ustvarjanje. Za svojega kosmatinca lahko čisto sami - zelo enostavno izdelate veliko lepih in uporabnih stvari. Mi v teh na našem portalu objavljamo veliko koristnih namigov in prepričani smo, da vam bodo všeč.

Namen je vsem obiskovalcem in ljubiteljem živali, namigniti in prikazati, kako pasjo ali mačjo igračko, pripomoček ali koristen predmet, v le nekaj korakih izdelati doma. Tokrat bomo sami izdelali etui za pasje vrečke :)


Plastičnih in že narejenih etuijev za pasje vrečke je veliko. Prav zato lahko doma ustvarite svoj unikatni etui za pasje vrečke. Uporabite pa ga lahko tudi za kakšen manjši pasji priboljšek, ko se odpravite na sprehod. V naslednjih korakih boste spoznali kako lahko to naredite preprosto sami.

Prvi korak

 

Za izdelavo takega pripomočka potrebujemo odslužen kos jeansa ali kakšnega drugega malo močnejšega blaga. To so lahko odslužen trak od potovalke ali torbice. Pri prvem koraku spnemo trak okrog karabina in sešijemo.

 

 
Drugi korak

 

Nato odrežemo blago na približno 25 cm x 12 cm velik kos. Seveda rezanje blaga prilagodimo velikosti vrečk, ki jih bomo uporabljali (če so večje več, če so manjše manj). Temu sledi spenjanje robov, kot kaže spodnja desna fotografija.

 Tretji korak

 

V tretjem koraku zadeve prešijemo in položimo čez rob na levi, nato na desni strani. Vmes damo trak karabina.

 

Četrti korak

 

V predzadnjem koraku prešijemo obe strani in obrnemo.


Peti korak

 

V zadnjem delu se pred nami pojavi že skoraj dokončan izdelek. Vanj vložimo le še vrečke in ga po želji okrasimo tudi z gumbi, perlicami ali čipkami.

 

Pripravila: Valentina Škerlj

 

Deli s prijatelji

Komentiraj