Pločevinka za pasje prigrizke

V teh dneh, ko nas je večina doma, imamo na voljo tudi več časa za ustvarjanje. Za svojega kosmatinca lahko čisto sami - zelo enostavno izdelate veliko lepih in uporabnih stvari. Mi v teh na našem portalu objavljamo veliko koristnih namigov in prepričani smo, da vam bodo všeč.

Namen je vsem obiskovalcem in ljubiteljem živali, namigniti in prikazati, kako pasjo ali mačjo igračko, pripomoček ali koristen predmet, v le nekaj korakih izdelati doma. Če ne veste kam bi shranili pasje prigrizke in so vam vse posodice predrage, vam za današnje ustvarjanje ponujamo namig za lastno izdelavo pločevinke za prigrizke.

 

Za izdelavo potrebujete: pločevinko, belo barvo, gobico za pomivanje, serviete z živalskim motim, čopič in Mekol lepilo za servietno tehniko.


Prvi korak


Pločevinko pobarvamo z belo barvo, namesto čopiča uporabimo gobico, ki barvo lepše razporedi. Če je barva pločevinke premočna in jo bela barva prvič ne prekrije, postopek ponovimo, ko je prvi nanos suh.

 

Drugi korak


Izberete serviete s poljubnim motivom. Motiv izrežemo in razplastimo, vendar uporabimo samo prvo plast. Mekol lepilo razredčimo z vodo in čez serviete s čopičem previdno nanesemo lepilo.Tretji korak


V izdelanih pločevinkah lahko shranjujete raznovrstvne priboljške naših kosmatih prijateljev.

 

 

Pripravil: Slovenski svet ustvarjalnosti (iz arhiva)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.