08.02.2018

Pametni pohodniški pripomoček tudi za vašega psa

Olilight je novo svetilo, ki ga je inovativna mlada ekipa iz Ljubljane pravkar predstavila na strani Kickstarter in ki bo marsikateremu vodniku psa izredno olajšal življenje.

 

 

Gre za svetlobni pas, ki okolico osvetljuje v radiju 360°, kar pomeni, da imamo z uporabo tega izdelka popolno preglednost na vsem vidnem področju. Vodnik si ga namesti okrog pasu, kar pomeni, da imamo optimalno svetilnost, poleg tega pa še proste roke, kar je za nas izredna prednost.

 

 

OliLight pa ni namenjen le nam, ljudem, namestimo ga lahko namreč tudi na našega pasjega prijatelja in mu tako omogočimo dobro vidljivost. Ob tem pa ima OliLight še eno prednost, zaradi katere ga bomo še raje uporabljali – ker sveti v radiju 360°, za razliko od drugih sorodnih pripomočkov skrbi tudi za našo vidnost z vseh strani, kar izboljša našo varnost tako v naravi kot v urbanem okolju, saj nas bo okolica videla z vseh strani, prav tako pa našega pasjega prijatelja.

 

 

Svetleči obeski in podobno se pogosto izgubijo v dlaki, njihova vidnost pa je odvisna tudi od položaja psa (če ima svetleči obesek na ovratnici, ga z zadnje strani ne vidimo). Z uporabo OliLight-a pa zagotovimo tudi 360° vidnost psa v slabih svetlobnih pogojih.

 

 

Olilight ekipa velik poudarek daje na kvaliteto izdelave in domačo proizvodnjo, zato bo svetilo v celoti izdelano v Sloveniji. Z uporabo naprednih materialov je zagotovljena tudi njegova odpornost na vse vremenske neprilike. 

 

 

Če ste avanturistični pohodniki ali urbani sprehajalci, ne dvomimo, da vas bo OliLight prepričal. Za več informacij in podporo ekipi klikne na link.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.