16.11.2022

Rex išče dom

Rex je čudovit mešanček srednje rasti, rojen 1. februarja 2018. Do odvzema in prihoda v zavetišče je svoje življenje preživel na verigi, osamljen, pogosto lačen in skoraj popolnoma nesocializiran. Po urah in urah cartanja, igranja in učenja, je sedaj pripravljen na čisto svoj dom. Do tujcev je še vedno precej zadržan, zato iščemo lastnike, ki si bodo zanj vzeli dovolj časa in imeli malce več potrpljenja. Potrebuje veliko pozornosti, je pa zelo poslušen in se hitro uči. Sčasoma Rex postane najbolj prijazen, cartljiv in ljubeč psiček, zato obljubljamo, da bo tisti, ki mu bo dal priložnost, z njim prezadovoljen.

 

Za vse dodatne informacije o živalih in posvojitvah lahko obiščete zavetišče ali jih pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 88 49 ali 031 771 551.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.