29.05.2024

Samozavesten in odločen Kuki išče topel dom

Kuki je samozavesten in odločen pes, ki ve kaj hoče. Njegovo spoštovanje si je s primernim odnosom potrebno pridobiti. Rad testira meje in izsiljuje za pozornost. Ob primernem vodniku je vodljiv, učljiv in rad sodeluje z njim.

 

Notri je umirjen in se navaja na hišni boks. Zunaj je pa razigran in živahen. Na povodcu ob primernem vodniku lepo hodi. Obožuje igro z igračami in je vedno lačen. V zavetišče je prišel presuh in se kar ne more nasititi. Za priboljške se je pripravljen hitro učiti.

 

Mačke bi preganjal, z drugimi psi se večinoma dobro razume, ni pa primeren za bivanje z njimi. Ni primeren za družine z otroki, išče dom kot edini ljubljenček in z odraslimi osebami v gospodinjstvu.

 

Pes je kastriran, mikročipiran, ima potni list, odpravljene notranje in zunanje parazite ter je cepljen proti kužnim boleznim. Ima pasemske značilnosti ameriškega staffordshirskega terierja in tehta dobrih 25 kg.

 

Kuki na svojega novega vodnika čaka v zavetišču že od novembra 2022. Če mislite, da bi lahko Kukiju ponudili topel dom, so vam za več informacij na voljo preko e-pošte: info@zavetisce-ljubljana.si

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.