V Pensilvaniji pes v požaru rešil skrbnika

Oz je 12-letni psiček, ki je postal nov heroj vasice Atlas v Pensilvanji. V nočnih urah je hišo njegovega skrbnika Randy Melleja zajel požar. Randyjev trdni spanec je prekinil glasen pasji prijatelj, ki ga je zbudil in mu tako rešil življenje. "Izgledalo je kot da bi me nekdo večkrat udaril, dokler se nisem zbudil in zavohal dim. Skupaj sva zbežala ven na varno," svojo dramatično izkušnjo novinarjem opiše Randy.

 

Po besedah policistov se je požar vnel zaradi stika v električni napeljavi. Brez pomoči Oza bi danes nedvomno šteli žrtve. Z njegovo pomočjo je rešil svojega skrbnika, ki je lahko o dogodku obvestil gasilce in tako preprečil, da bi se požar razširil še na ostala bližnja poslopja.

 

Oglejte si tudi televizijski novinarski prispevek o zgodbi - TUKAJ.

Vir: WNEP.com

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.