15.05.2024

Zoro išče nov dom

2 leti star Zoro spominja na pomanjšanega rotvajlerja.

Pred prihodom v zavetišče je živel v zelo slabih razmerah, kar je verjetno vzrok njegove hude reaktivnosti do tujih ljudi. V zavetišču so ga navadili na nošenje nagobčnika, bo pa novi vodnik moral veliko delati na njegovi nadaljnji socializaciji in šolanju. K sreči je Zoro vodljiv in učljiv pes, ki rad ustreže svojemu vodniku in je željan crkljanja. Na povodcu ne vleče in je srednje aktiven pes. Z drugimi psi se dobro razume in se z veseljem z njimi poigra, mačke pa pusti pri miru.

 

Zelo je ješč kuža, ki se rad podi za žogicami.

 

Zoro je kastriran, mikročipiran, ima potni list, odpravljene notranje in zunanje parazite ter je cepljen proti kužnim boleznim. Tehta okoli 25 kg.

 

Če mislite, da bi Zoru lahko ponudili topel dom, so vam za več informacij na voljo preko e-pošte: info@zavetisce-ljubljana.si

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.