05.11.2020

Nastjo razveseljuje nagajiva posvojenka Šnofka

Že nekaj časa sva razmišljala o posvojitvi iz zavetišča. Ko sva lani na nek januarski petek videla objavo zavetišča na Facebooku, da dom išče celo leglo mladičkov, sva se takoj odločila, da posvojiva enega izmed njih. Tako sva se naslednji dan odpravila v Koper, kjer sva izmed 7 mladičkov izbrala nagajivo psičko, ki sva jo poimenovala Šnofka.
Za njo sva se odločila, saj je prva pritekla k nama in bila že takoj zelo pogumna. To se je sicer spremenilo takoj, ko smo jo ločili od mame in njenih bratcev in sestric. Vožnja do Ljubljane je tako bila precej pestra, saj je zaradi velikega stresa večkrat bruhala. Ko sva prišla pred blok, sva jo želela le hitro spraviti v stanovanje, kjer sva upala, da se bo počutila čimbolj varno. Tako sva popolnoma pozabila, da jo morda tišči na potrebo, zato je v stanovanju po 5 minutah opravila obe potrebi. Te dobrodošlice se sedaj spominjava z nasmehom na obrazu, saj je življenje z njo zelo prijetno. Je zelo pridna nagajiva psička, ki komaj čaka, da se lahko na sprehodu podi za žogico, po tem, ko pridno opravi potrebe zunaj. Za posvojitev iz zavetišča bi se odločila še enkrat, saj se nama zdi, da lahko tako polepšaš življenje marsikateri živali, ki v nasprotnem primeru morda ne bi preživela. 
Nastja
Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.